Blog Profesia.sk
Bře
1

Největší festival pracovních příležitostí Career Expo je za dveřmi. Vstupenky jsou zdarma

Autor: | Kategorie: Všeobecné |
Největší festival pracovních příležitostí Career Expo je za dveřmi. Vstupenky jsou zdarma
Chcete poznat svého zaměstnavatele ještě dřív, než k němu nastoupíte? Zjistit, co vám může nabídnout nebo koho zrovna shání? Na Career Expo máte možnost se to dozvědět. Bude na něm přes 70 firem z nejrůznějším oborů. A kromě toho spousta zajímavých přednášek nebo možností vylepšit si své náborové „dovednosti“.

Největší festival pracovních příležitostí se bude konat ve dnech 13. a 14. března v pražském O2 universu vždy od 10 do 19 hodin. Pořadatelem jsou pracovní portály Jobs.cz a Prace.cz, a tak každý, kdo na Career Expo zavítá, si bude moci najít i své vysněné uplatnění. 

Na festivalu se bude totiž prezentovat přes 70 firem z nejrůznějších oborů. Kromě České spořitelny, která je generálním sponzorem akce, se tu představí třeba Notino, Kaufland, Ikea, Orea hotels, Lidl Česká republika, Iveco, ORLEN Unipetrol, Kofola, Česká národní banka, Smartwings, Zentiva a mnohé další. Všechny vystavovatele najdete zde.    

Kolik stojí vstup?

Vůbec nic. Vstupenka na festival je zcela zdarma, stačí se zaregistrovat na stránkách festivalu a vstupenka přijde do emailu. Zároveň je možné se nechat zařadit do slosování o ceny. 

CHCI VSTUPENKU ZDARMA

Co dalšího mi festival nabídne? 

Akce také přinese kariérní poradenství, pracovní nabídky či aktuální trendy ze světa práce přímo mezi lidi. Co to znamená?

  • Že si můžete nechat otestovat své schopnosti a dozvědět se víc o tom, v čem jste dobří.
  • Využít na workshopech individuální poradenství personalistů a zkušených koučů, díky němuž si budete moct vyzkoušet třeba pohovor v angličtině nebo si vylepšit životopis.
  • Využít prostor pro dotazování přímo během vystoupení odborníků, kteří promluví na zajímavá témata, jako je budování osobní značky, současné trendy na trhu práce nebo péče o duševní zdraví.

Pro koho je Career Expo určený?

Pro všechny, kterým záleží na tom, jak, proč nebo pro koho pracují. Ať už patříte mezi studenty, kteří hledají stáž, případně studium zrovna končí a poohlížejí se po vhodné pracovní příležitosti. Nebo jste pracující s řadou zkušeností, které byste ale rádi rozvinuly a naplno uplatnily a zajímají vás současné možnosti na trhu práce. Také můžete uvažovat o změně oboru a hledáte způsob, jak na to. Na Career Expo si najde každý to, co ho zajímá a co může posunout jeho kariéru. Proto se neváhejte zaregistrovat.

Přijďte na Career Expo. Těšíme se na vás. 

  

 

 

 

 

Vyhledávání

Kategorie

Facebook